Συχνές Ερωτήσεις

Brevets Frequently Asked Questions.

 

Q.Αλλαζουν τα χρονικά όρια τερματισμού ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας της διαδρομής ?

A.ΟΧΙ τα όρια είναι συγκεκριμένα, ανάλογα με τα χιλιόμετρα. 

Και είναι για το 200άρι 13 ώρες και 30′,για το 300άρι 20 ώρες, για το 400άρι 27 ώρες, για το 600άρι 40 ώρες, και για το 1000άρι 75 ώρες.

Q.Καθε πότε γίνεται το Paris-Brest-Paris και τι πρέπει να κάνω για να αποκτήσω δικαίωμα συμμετοχής ?

A.Το Paris-Brest-Paris γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια, την χρονιά πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Και πρέπει να έχεις κάνει εκείνη την χρονιά τα 200-300-400-600  σε οποιαδήποτε χώρα θες.

Q.Τα Brevets διεξάγονται κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες ?
Πότε ακυρώνετε μια εκδήλωση ?

A.Ποτέ.
Απλά δεν έχει συμμετοχές αν δεν πάρει κανείς μέρος.

Q.Υπάρχει υποχρεωτικός εξοπλισμός και αν ναι ποιος είναι αυτός ?

A.Υποχρεωτική η χρήση κράνους , ανακλαστικού γιλέκου και  φώτων μπροστά και πίσω (όχι ψείρες),για να λάβει κάποιος εκκίνηση. Επίσης υποχρεωτική η χρήση ανακλαστικού γιλέκου και φώτων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Q.Η διαδρομή θα μου δοθεί μέσω κάποιου χάρτη ή μέσω προφορικών– γραπτών οδηγιών ?

A.Συνήθως μαζί με την κάρτα συμμετοχής, πάντα υπάρχει ένας οδηγός διαδρομής  φωτοτυπία, εξαρτάται από το διοργανωτή, η μορφή που θα επιλέξει για τις οδηγίες.

Κανονισμοί

 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ BREVETS ΑΠΟ 200km ΕΩΣ 1000km

ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BREVET ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ

ΚΑΘΕ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΛΕΚΟ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ (όχι ψείρες) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BREVET ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Άρθρο 1: Μόνο η λέσχη Audax Parisien μπορεί να εγκρίνει επίσημα παγκοσμίως  αυτά τα γεγονότα. Η ACP καταγράφει όλα τα brevets. Κάθε brevet λαμβάνει έναν αριθμό πιστοποίησης. Αυτά έχουν εκχωρηθεί χρονολογικά με βάση το χρόνο της παραλαβής. Η ACP έχει πιστοποιήσει όλα τα brevets από την έναρξή τους, το 1921.
 
Άρθρο 2: Τα brevets είναι ανοικτά σε κάθε ερασιτέχνη ποδηλάτη, ανεξάρτητα της σχέσης του με την ποδηλασία, που καλύπτεται από ασφάλιση. Κάθε ποδηλάτης κάτω από την ηλικία των 18 ετών πρέπει να έχει τη συγκατάθεσή του κηδεμόνα ή του νομικού προστάτη του.
  Οποιασδήποτε μορφής όχημα που η κινητήρια δύναμή του είναι ο άνθρωπος, είναι αποδεκτή. Ο μόνος όρος είναι ότι το όχημα πρέπει να τροφοδοτείται αποκλειστικά από τον αναβάτη.
 
Άρθρο 3: Για να συμμετάσχει κάποιος ποδηλάτης σε ένα brevet πρέπει να συμπληρώσει μια φόρμα εγγραφής και να καταβληθεί ένα τέλος εγγραφής, το οποίο καθορίζεται από τον διοργανωτή της εκδήλωσης. Σε ορισμένες χώρες, πρέπει να υπογράφεται αποποίηση ευθυνών.Για την Ελλάδα χρειάζεται να έχει αριθμό μητρώου Brevet, που είναι ισόβιος για μπορεί να αγοράζει κάρτες από τους διοργανωτές όπως αυτοί ανακοινώνουν.
 
Άρθρο 4: Κάθε ποδηλάτης θα πρέπει να καλύπτεται από ασφάλιση αστικής ευθύνης, είτε από ομαδικό συμβόλαιο, είτε από προσωπικό συμβόλαιο. Ένας ποδηλάτης πρέπει να αποδεικνύει την ασφάλισή του μέσω μιας κάρτας μέλους ή ενός αυθεντικού πιστοποιητικού. Αν ο διοργανωτής δεν προτείνει κάποια επί τόπου ασφάλιση αστικής ευθύνης, τότε οι μη ασφαλισμένοι ποδηλάτες δεν θα ξεκινούν.(το άρθρο 4 είναι σε αναστολή μέχρι νεωτέρας από το Δ.Σ. της Λέσχης Ποδηλατικού Τουρισμού Ελλάδος.)

Διαβάστε Περισσότερα

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates