Super Randonnée Sterea Ellada

Το πνεύμα των Super Randonnée είναι βασισμένο στην ελευθερία και ωριμότητα των συμμετεχόντων. Η διαδρομή είναι μόνιμη και πραγματοποιείται με ευθύνη και πρωτοβουλία των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες επιλέγουν την ημέρα και ώρα εκκίνησης, πώς θα οργανωθούν, τί θα βάλουν στις τσάντες τους, πώς θα διαχειριστούν τον χρόνο τους, εάν θα κοιμηθούν σε ξενοδοχείο ή σε υπνόσακο ή και καθόλου. Από την διοργάνωση, δεν έχουν καμία άλλη υποχρέωση εκτός από το να τερματίσουν εντός ορίου χρόνου ανάλογα με την κατηγορία που έχουν επιλέξει (randonneur ή tourist), καθώς και να ολοκληρώσουν την διαδρομή χώρις την βοήθεια οχήματος συνοδείας. Ο κάθε ένας ατομικά είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την επικύρωση των περασμάτων του από τα σημεία ελέγχου (κοντρόλ). Με λίγα λόγια, πρέπει να τα αναλάβουν όλα μόνοι τους.

Το Super Randonnée Sterea Ellada έχει εκκίνηση και τερματισμό (για την κατηγορία randonneurs) την Ιτέα. Η συνολική απόσταση είναι 601 χιλιόμετρα με θετική υψομετρική σχεδόν 12800 μέτρα. Η διαδρομή κινείται στα βουνά των νομών Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας. Ανεβαίνει στον Παρνασσό, στην Οίτη, περνάει ανάμεσα από την Γκιώνα και τα Βαρδούσια, διασχίζει γραφικά χωριά της ορεινής Ναυπακτίας, Τυμφρηστό, Καρπενήσι, διασχίζει τους ποταμούς Ταυρωπό (ή Μέγδοβα) και τον Αγραφιώτη, 2 από τους 4 ποταμούς που τροφοδοτούν τη λίμνη Κρεμαστών, Προυσσό με το ξακουστό μοναστήρι κ.ά. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να ποδηλατίσετε με θέα στην μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας, τη λίμνη Τριχωνίδα, καθώς επίσης και στην μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη της Ελλάδας, τη λίμνη Κρεμαστών, όπως και στις τεχνητές λίμνες του Μόρνου και του Ευήνου ενώ στο τέλος της διαδρομής θα ποδηλατίσετε παράλληλα στον Κορινθιακό κόλπο.

Διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΕΣ των Super Randonnée.

Δείτε τη διαδρομή στο ΧΑΡΤΗ.

Δείτε το ROADBOOK.

Αρχείο GPX

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και στείλτε την στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τουλάχιστον ένα μήνα πρίν την ημερομήνια εκκίνησης που θα δηλώσετε. Για να λάβετε αριθμό μητρώου εάν δεν έχετε, ακολουθείστε την διαδικασία που αναφέρεται εδώ. Ο φάκελος με την κάρτα brevet, το roadbook και το ταμπελάκι για το ποδήλατο, θα σας αποσταλεί αφού καταθέσετε πρώτα το ποσό των 15€ για την συμμετοχή σας στον παρακάτω λογαριασμό.

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός λογαριασμού: 5153-082515-550

IBAN: GR89 0172 1530 0051 5308 2515 550

Δικαιούχος: ΛΕΣΧΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (AUDAX RANDONNEURS GRECE)

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BREVET

Το όριο χρόνου για να τερματίσετε ως "Randonneur" είναι 60 ώρες ανεξαρτήτως υψομετρικών, όπως αυτό τροποποιήθηκε στη συνεδρίαση της Audax Club Parisien την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017.

Διαβάστε και κατανοήστε καλά τους κανονισμούς πρίν ξεκινήσετε.

Μόλις παραλάβετε τον φάκελο συμπληρώστε τα στοιχεία που αναγράφονται στην κάρτα, αριθμό μητρώου, ονοματεπώνυμο κλπ.

Αρχείο της διαδρομής σε μορφή .gpx για συσκευές GPS θα σας αποσταλεί με email εφόσον το δηλώσετε στην δήλωση συμμετοχής.

Προσαρμόστε το ταμπελάκι σε εμφανές σημείο στον σκελετό του ποδηλάτου σας ούτως ώστε να φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες. 

Μήν ξεχάσετε να έχετε μαζί σας φωτογραφική μηχανή για τις φωτογραφίες που θα πρέπει να τραβήξετε στα σημεία ελέγχου κοντρόλ. Στις φωτογραφίες θα πρέπει να φαίνεται η ημερομηνία και η ώρα που τραβήχτηκαν. Στις φωτογραφίες θα πρεπει να φαίνεται οπωσδήποτε το ποδήλατό σας ή/και εσείς. Σε ομαδικές φωτογραφίες οι συμμετέχοντες στέλνουν την ίδια φωτογραφία ο καθένας ξεχωριστά. Επίσης να έχετε στυλό για να σημειώνετε ημέρα και ώρα που φθάσατε στα σημεία ελέγχου (κοντρόλ).

Δείγμα των φωτογραφιών από τα σημεία ελέγχου (κοντρόλ) μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Μόλις ολοκληρώσετε το brevet, υπογράφετε την κάρτα σας, την ταχυδρομείτε στην διεύθυνση Τασιόπουλος Βαγγέλης, Ερατοσθένους 12, Αθήνα, 11635, και στέλνετε τις φωτογραφίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Νοέμβριο κάθε χρονιάς, θα ταχυδρομούνται στους δικαιούχους όλες οι κάρτες με τους αριθμούς homologation.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝΤΕΣ

ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ

Θα ανακοινωθούν σύντομα.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates