Αναστολή brevet

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Έπειτα από την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. που συγκαλέστηκε την Τρίτη 11 Μαρτίου 2020,

η Λέσχη Ποδηλατικού Τουρισμού Ελλάδος απευθυνόμενη προς όλους τους διοργανωτές brevetsκαι σύμφωνα πάντα με τα μέτρα της κυβέρνησης καθώς και με τις συμβουλές των αρμοδίων υπουργείων και των ειδικών επιστημόνων, που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού (Covid-19), προτείνει την αναβολή των διοργανώσεων brevets, για προληπτικούς λόγους.

Η πρόταση μας αυτή,  θεωρούμε ότι είναι μονόδρομος πλέον, μιας και είναι συντεταγμένη με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, το οποίο μόλις χθές ανακοίνωσε νέα αυστηρότερα έκτακτα μέτρα προστασίας. Τα μέτρα ανακοινώθηκαν για τις επόμενες δύο εβδομάδες, αλλά αναμένεται να παραταθούν ακόμα, αν χρειαστεί.

Αντιλαμβανόμαστε την αναστάτωση που θα δημιουργηθεί στην ποδηλατική κοινότητα και στον εκ νέου προγραμματισμό των διοργανώσεων, μιας και αυτός θα έχει να κάνει με τις γενικότερες εξελίξεις γύρω από το θέμα και βεβαίως αν αυτές το επιτρέψουν.

Λόγω της πρόσφατης επίσης αναβάθμισης του κορονοϊού σε πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης, θα έχετε και νέα ανακοίνωση σε σύντομο χρονικό διάστημα σύμφωνα πάντα με νέα μέτρα που πιθανόν να ανακοινωθούν για  τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.


Ο Πρόεδρος

Παύλος Βολιώτης

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Βαγγέλης Τασιόπουλος


 

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates