Κάρτες Brevet

Υπάρχουν παλιές κάρτες brevet, μετάλλια, αναμνηστικά Fleche, αλλά και από πρόσφατα brevet, 1054 ατόμων που περιμένουν να ξανασυναντήσουν τον ιδιοκτήτη τους. Για αυτές τις κάρτες έχετε κουραστεί, έχετε πονέσει, έχετε ξενυχτήσει στο δρόμο και στα φαγάδικα διαφόρων περιοχών. Αυτες οι κάρτες λοιπόν έχουν μαζευτεί με τον καιρό και περίμεναν υπομονετικά να περάσετε από το κατάστημα Pixel brothers όπου φιλοξενούνταν μέχρι πρόσφατα. Αλλά δεν περάσατε ποτέ.
Επειδή πιάνουν χώρο λοιπόν, πρέπει να διανεμηθούν στους κατόχους τους. Η αποστολή θα γίνει με χρέωση παραλήπτη οπότε προτείνουμε να μαζευτείτε ανα περιοχή όσο περισσότεροι μπορείτε ώστε να σταλούν με μία αποστολή σε ένα άτομο για να μειωθεί το κόστος αποστολής κατ'άτομο όσο το δυνατόν περισσότερο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Σημ.: Επειδή οι αποστολές θα διαχειριστούν από ένα άτομο θα χρειαστεί κάποιος χρόνος από τη στιγμή που θα μας ενημερώσετε.

Παρακάτω θα βρείτε 3 λίστες. Η πρώτη με αύξουσα σειρά του αριθμού μητρώου, η δεύτερη με αλφαβητική σειρά ανά περιοχή και η τρίτη με αύξουσα σειρά του ταχυδρομικού κώδικα (Τ.Κ.).

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑ Τ.Κ.