Τακτική Γενική Συνέλευση 2024

Προσκαλείστε στη Τακτική Γενική Συνέλευση της λέσχης μας για το έτος 2024,που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 ώρα 18.00 στα γραφεία της λέσχης Βασ.Κωνσταντίνου 44 Αθήνα.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη αναβολή την ίδια μέρα στις 19.00 στον ίδιο χώρο.
 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα έχουν ως εξής
 
Πεπραγμένα Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2023
 
Οικονομικός απολογισμός της λέσχης για το 2023
 
Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής για το 2023
 
Έκθεση ταμεία για το 2023 και προυπολογισμός για το 2024
 
Παρακαλούμε θερμά για τη συμμετοχή σας στην Τακτική Γενική Συνέλευση
 
Με εκτίμηση
O Πρόεδρος
Βολιώτης Παύλος
 
Ο Γενικός Γραμματέας
Χρυσός Παναγιώτης

 

Κάρτες Brevet

Υπάρχουν παλιές κάρτες brevet, μετάλλια, αναμνηστικά Fleche, αλλά και από πρόσφατα brevet, 1054 ατόμων που περιμένουν να ξανασυναντήσουν τον ιδιοκτήτη τους. Για αυτές τις κάρτες έχετε κουραστεί, έχετε πονέσει, έχετε ξενυχτήσει στο δρόμο και στα φαγάδικα διαφόρων περιοχών. Αυτες οι κάρτες λοιπόν έχουν μαζευτεί με τον καιρό και περίμεναν υπομονετικά να περάσετε από το κατάστημα Pixel brothers όπου φιλοξενούνταν μέχρι πρόσφατα. Αλλά δεν περάσατε ποτέ.
Επειδή πιάνουν χώρο λοιπόν, πρέπει να διανεμηθούν στους κατόχους τους. Η αποστολή θα γίνει με χρέωση παραλήπτη οπότε προτείνουμε να μαζευτείτε ανα περιοχή όσο περισσότεροι μπορείτε ώστε να σταλούν με μία αποστολή σε ένα άτομο για να μειωθεί το κόστος αποστολής κατ'άτομο όσο το δυνατόν περισσότερο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Σημ.: Επειδή οι αποστολές θα διαχειριστούν από ένα άτομο θα χρειαστεί κάποιος χρόνος από τη στιγμή που θα μας ενημερώσετε.

Παρακάτω θα βρείτε 3 λίστες. Η πρώτη με αύξουσα σειρά του αριθμού μητρώου, η δεύτερη με αλφαβητική σειρά ανά περιοχή και η τρίτη με αύξουσα σειρά του ταχυδρομικού κώδικα (Τ.Κ.).

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑ Τ.Κ.

Ανακοίνωση τιμωρίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σχετικά με τις αναρτήσεις για το επετειακό 400άρι Γύρος Κορινθιακού, του διοργανωτή συλλόγου Afrodite Lingerie σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, παρόλο που ο διοργανωτής είχε ενστάσεις για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου brevet από την Λέσχη Ποδηλατικού Τουρισμού Ελλάδος, αυτές δεν γνωστοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης του προγράμματος του τρέχοντος έτους, τον Σεπτέμβριο του 2022. Να ενημερώσουμε πως η διαδικασία διαβούλευσης του προγράμματος πραγματοποιείται κάθε χρόνο πριν το οριστικό πρόγραμμα σταλεί στην Γαλλία, ούτως ώστε να λύνονται εν τη γενέσει τους κόσμια και με συζήτηση μεταξύ των διοργανωτών, περιστατικά όπου 2 ή περισσότερα brevet συμπίπτουν την ίδια ή κοντινές ημερομηνίες μεταξύ τους. Δυστυχώς επίσης δεν δόθηκαν γραπτές εξηγήσεις για τους λόγους για τους οποίους δεν τηρήθηκε η διαδικασία συτή και ως εκ τούτου αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε σε τιμωρία του συγκεκριμένου διοργανωτή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, αποφασίστηκε ο αποκλεισμός για 2 χρόνια από διοργανώσεις brevet του διοργανωτή συλλόγου «Afrodite Lingerie» με κωδικό ACP650088, καθώς επίσης και των Βασιλείου Παναγιώτη με αριθμό μητρώου 14 και Κούκο Σπύρο με αριθμό μητρώου 435, επίσης με αποκλεισμό για 2 χρόνια από όλες τις διοργανώσεις brevet στην Ελλάδα. Η έναρξη του αποκλεισμού ξεκινάει από 01/01/2024, ώστε να μην διαταραχθεί το πρόγραμμα για όσους ποδηλάτες έχουν σκοπό να συμμετάσχουν στα εναπομείναντα brevet του συγκεκριμένου συλλόγου για το 2023.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση υποτροπής στο μέλλον θα υπάρξει άμεσος αποκλεισμός διαπαντός.

 

Τακτική Γενική Συνέλευση 2023 & Εκλογές

Προσκαλείστε στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Λέσχης μας για το έτος 2023, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 6:00 μμ, στα γραφεία της λέσχης Βασ.Κωνσταντίνου 44. Αθήνα. Σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη αναβολή την ίδα μέρα και ώρα 7:00 μμ στον ίδιο τόπο.

Τα θέματα ημερησίας διάταξης θα έχουν ως εξής:


• Πεπραγμένα Διοικητικού Συμβουλίου για το διάστημα 01/01/2022 – 31/12/2022.
• Οικονομικός απολογισμός της λέσχης για το διάστημα 01/01/2022 – 31/12/2022.
• Έκθεση εξελεγκτικής Επιτροπής για το διάστημα 01/01/2022 – 31/12/2022.
• Έκθεση του ταμία για το 2022 και προϋπολογισμός για το 2023.
• Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου


Παρακαλούμε θερμά για τη συμμετοχή σας στην Τακτική Γενική Συνέλευση - Εκλογές καθώς η παρουσία κρίνεται απαραίτητη.


Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος                                                                               Ο Γενικός Γραμματέας
Βολιώτης Παύλος                                                                       Τασιόπουλος Βαγγέλης