• Home
  • Brevets
  • Θέλετε να πάρετε μέρος σ’ ένα brevet;

Θέλετε να πάρετε μέρος σ’ ένα brevet;

Για να μπορέσει κάποιος να λάβει μέρος σε ένα brevet χρειάζεται να έχει αριθμό μητρώου.

 

Για να λάβετε αριθμό μητρώου, θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει με τα πλήρη στοιχεία σας την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε εδώ  καθώς και να στείλετε επικυρωμένη με γνήσιο της υπογραφής την υπεύθυνη δήλωση που θα κατεβάσετε από  BrevetDilosi ARG_.(χρειάζονται και τα δύο να έχουν γίνει σωστά).

  • Η υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει  να σταλεί με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., υπογεγραμμένη και θεωρημένη από Δημόσια Αρχή για το γνήσιο της υπογραφής. Σημ.: Σημαντικό να γράφετε τίτλο στο θέμα του email (π.χ. έκδοση αριθμου μητρώου ή κάτι άλλο σχετικό) για να μην πηγαινει το e-mail σας στον φάκελο spam και χάνεται.

    Για το γνήσιο υπογραφής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο.

  • Στο πεδίο ''κείμενο'' θα χρειαστεί να αντιγράψετε copy - paste το παρακάτω κείμενο

  •  Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από της διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι: Γνωρίζω ότι η ποδηλασία μεγάλων αποστάσεων (στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι διοργανώσεις brevet), λαμβάνει χώρα σε δρόμους με ανοικτή κυκλοφορία και εγκαταστάσεις ανοικτές στο κοινό και ότι είναι μια δραστηριότητα που ελέγχει τα όρια της σωματικής και πνευματικής αντοχής. Υπέρβαση αυτών των ορίων μπορεί να επιφέρει σοβαρό τραυματισμό, απώλεια περιουσίας ή ακόμα και θάνατο. Ενδεικτικά (και όχι περιοριστικά) οι κίνδυνοι προέρχονται από το φυσικό περιβάλλον, τον καιρό, τις θερμοκρασίες, την κίνηση άλλων οχημάτων, τις αντιδράσεις άλλων ανθρώπων, τη φυσική κατάσταση των συμμετεχόντων, κλπ. Ελλιπής ή ελαττωματικός εξοπλισμός, δικός μου ή άλλων συμμετεχόντων ποδηλατών, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε δημιουργία κινδύνου. Επίσης γνωρίζω πως οι διοργανώσεις brevet θα τελούνται την προβλεπόμενη ημερομηνία και ώρα, ανεξαρτήτως καιρικών και άλλων συνθηκών.

  • Αποδέχομαι πλήρως την ευθύνη των πράξεων ή παραλείψεών μου για κάθε πιθανό τραυματισμό μου, ατύχημά μου  ή απώλεια περιουσίας μου καθώς και τραυματισμό, θάνατο ή απώλεια περιουσίας τρίτου, που μπορεί να προκληθεί κατά τη συμμετοχή μου σε διοργανώσεις brevet. Συμμετέχω με πλήρη γνώση αυτών των πιθανών κινδύνων και  παραιτούμαι από οποιαδήποτε απαίτηση κατά των  διοργανωτών/ή και διαχειριστών/ή και εκπροσώπων  της διαχειριστικής και διοργανώτριας αρχής, εθελοντών , πιθανών  χορηγών  και οποιουδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή των παραπάνω δραστηριοτήτων. Σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματός μου, σωματικών βλαβών ή ακόμα και θανάτου μου, οι πιο πάνω αναφερόμενοι δε φέρουν καμία ευθύνη.

    Δηλώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών, έχω πρόσφατα υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο κατάλληλο για τη δραστηριότητα της ποδηλασίας μεγάλων αποστάσεων, είμαι υγιής, έχω τη σωματική ικανότητα και έχω προπονηθεί κατάλληλα για μία τέτοια δραστηριότητα. Περαιτέρω, δεσμεύομαι να επαναλαμβάνω τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, τουλάχιστον άπαξ ετησίως και να απέχω από μελλοντικές διοργανώσεις brevet σε περίπτωση που κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο από τους ιατρούς μου.

    Έχω μελετήσει τους κανόνες και τις ποινές των brevet, όπως αυτά αναφέρονται στον ιστότοπο της ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (www.brevets.gr)

    Δίνω τη συγκατάθεσή μου για τη λήψη φωτογραφιών μου και βίντεο κατά τη διάρκεια της ποδηλατικής δραστηριότητας και άλλων συναφών δραστηριοτήτων καθώς και για κάθε νόμιμη χρήση αυτών, από τη διαχειρίστρια αρχή, τους διοργανωτές και τους χορηγούς, χωρίς να έχω καμιά οικονομική απαίτηση.
  • Στο πεδίο αρχή γαι την οποία προορίζεται γράφεται " ΛΕΣΧΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ".
  • Οι δηλώσεις γίνονται δεκτές όλες τις μέρες και ώρες της εβδομάδας.

  • Για να λάβετε αριθμό  χρειάζεται το αργότερο μέχρι Δευτέρα  μεσημέρι (14:00) να έχετε στείλει τα απαραίτητα , ΜΟΝΟ ΔΕΥΤΕΡΑ δίνουμε αριθμούς μητρώου,θα σας σταλεί email με τον αριθμό σας το βράδι της Δευτέρας.

  •   μπορείτε να βλέπετε τον αριθμό σας στο Μητρώο Μελών.

Η εγγραφή στα μητρώα των brevet είναι ισόβια και ο αριθμός μητρώου μοναδικός για τον κάθε εγγεγραμμένο.

Με τον αριθμό μητρώου σας,  θα μπορέσετε να κάνετε δήλωση συμμετοχής,  στον διοργανωτή του  brevet που σας ενδιαφέρει.

 

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΗΤΡΩΟΥ!!!

 

Σε περίπτωση που κάποιος ανήλικος επιθυμεί να λάβει μέρος σε brevet θα πρέπει να κατεβάσει, εκτυπώσει, συμπληρώσει ΣΩΣΤΑ, υπογράψει ΚΑΙ θεωρήσει για το γνήσιο της υπογραφής την αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση. Επίσης θα πρέπει ΚΑΙ ο γονέας/νόμιμος προστάτης να συμπληρώσει ΣΩΣΤΑ, υπογράψει ΚΑΙ θεωρήσει για το γνήσιο της υπογραφής την αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση.ΔΕΝ δίνεται μητρώο σε ηλικία κάτω των 16 ετών.

Και οι δύο υπεύθυνες δηλώσεις BrevetDilosi under 18 ARG_  BrevetDilosi Gonea ARG_